Atentie!
Acest site foloseşte cookies! Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Conditii de utilizare

Astazi1635
Ieri3156
Saptamana curenta4791
Luna curenta68117
Total4232495

in momentul acesta sunt 143 vizitatori si nici un membru online


Kubik-Rubik Joomla! Extensions

A.N.R.P. recuperează încă 11 milioane de lei executați silit în mod ilegal de un cesionar

COMUNICAT DE PRESĂ - 10 iunie 2015

 

În data de 10 iunie 2015, Tribunalul București a dat câștig de cauză A.N.R.P. și a dispus întoarcerea în conturile instituției a 11 milioane de lei. Această sumă a fost executată silit în mod ilegal de către un cesionar, într-un dosar instrumentat de B.E.J.A. ”Dumitrache și Dumitrache”.


În anul 2012, în mod eronat, Judecătoria Sectorului 2 a admis cererea cesionarului de executare silită a A.N.R.P., într-un dosar de despăgubire nesoluționat și în baza unui raport de evaluare care nu fusese aprobat de Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor.


Suma a fost trasă din conturile A.N.R.P. de către executorii judecătorești încă din anul 2012 și acum, conform hotărârii instanței, trebuie restituită.


A.N.R.P. anunță că, până la această dată, cuantumul sumelor pe care urmează să le recupereze ca urmare a anulării mai multor executări silite nelegale este de 87 milioane lei.


Menționăm că în trei cazuri anterioare, instrumentate de B.E.J.A. ”Dumitrache și Dumitrache” (cazul Michael Mureșan - 23,8 milioane de lei, cazul Diaconescu - 11,6 de milioane de lei, cazul Bilegan -  8,9 milioane de lei), în care instanțele au anulat executările silite, nici până la această oră banii nu au putut fi recuperați.


Atragem, încă o dată, atenţia persoanelor care se consideră că au dreptul de a primi despăgubiri că, prin folosirea unor astfel de „inginerii” execuţionale, se expun riscului de a returna statului atât sumele executate, cât şi contravaloarea serviciilor de recuperare.