Atentie!
Acest site foloseşte cookies! Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Conditii de utilizare

Astazi3540
Ieri3894
Saptamana curenta11033
Luna curenta52784
Total4217162

in momentul acesta sunt 221 vizitatori si nici un membru online


Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Răspunsul A.N.R.P. pentru cetățenii care au participat la întâlnirea de la Instituția Prefectului - Județul Bihor, din data de 23.10.2014.

 

 • Dosarul nr. 3513/CC, având ca titulari pe doamnele Ile Georgiana și Copacian Minerva, a fost repartizat în lucru ca urmare a aprobării cererii de tratare cu prioritate din luna octombrie 2008. În acest moment se lucrează dosarele pentru care s-au aprobat cererile de tratare cu prioritate în luna iulie 2008. Estimăm că acest dosar va fi analizat peste aproximativ 3 luni.

 

 • Dosarul nr. 15255/FFCC/2008 a fost întocmit pentru suprafața de 6,11 ha, după autorul Hașaș Nicolae. Dosarul a fost analizat, iar consilierii au întocmit o serie de adrese în vederea completării acestuia cu documentele necesare. Menționăm că ultima corespondență cu petenții a fost efectuată în luna iulie 2014, iar până în acest moment nu s-a dat curs solicitării A.N.R.P. Dorim să reamintim faptul că, în conformitate cu art. 32, alin. 2, din Legea nr. 165/2013, titularii trebuie să completeze dosarul cu înscrisurile solicitate în termen de 120 de zile de la primirea solicitării, termen ce expiră, în cazul de față, la data de 23.11.2014.

 

 • Dosarul nr. 22243/CC, având ca titulari pe domnii Tamas Margareta Maria, Tamas Csaba Lajos, Mertz Susana Paraschiva, Varga Maria Gabriela, a fost repartizat în lucru și analizat potrivit prevederilor Legii nr. 165/2013. Ca urmare a analizării dosarului s-a constatat necesitatea completării acestuia cu înscrisuri suplimentare ce urmează a fi solicitate, în prima săptămână a lunii noiembrie, atât petenților cât și entității notificate cu soluționarea cererii.

 

 • Dosarele nr. 3602/CC şi nr. 2303/CC, având ca titulari pe domnii Bondor Iosif și Paska Elena, au fost soluţionate în data de 27 februarie 2014 prin emiterea Deciziei de compensare prin puncte nr. 479, primită de către petenți în data de 28.04.2014.

 

 • Dosarul nr. 23252/CC, având ca titulari pe doamnele Ivan Floarea, Somogzi Maria Ileana, Incze Iuliana Ana, Cure Katalin Eva, a fost returnat Primăriei Municipiului Oradea. Până în prezent, dosarul nu a fost retransmis A.N.R.P.

 

 • Dosarul nr. 39449/CC, având ca titulari pe domnii Mada Vasile și Mada Viorica, a fost repartizat în lucru, în mod aleatoriu, în octombrie 2008. În acest moment sunt analizate și soluționate dosare care au fost repartizate în lucru în anul 2006 (aproximativ 1400 de dosare din care au fost analizate până în prezent 1200 de dosare). Estimăm că acest dosar va fi analizat peste aproximativ 9 luni.

 

 • Dosarul nr. 9574/CC, având ca titular pe doamna Pop Antita, a fost repatizat în vederea analizării ca urmare a aprobării cererii de tratare cu prioritate în luna decembrie 2008. În prezent sunt analizate dosarele pentru care s-au aprobat cererile de tratare cu prioritate în luna iulie 2008. Estimăm că acest dosar va fi analizat peste aproximativ 4 luni.

 

 • Dosarul nr. 22353/CC, având ca titular pe domnul Veres Dumitru, a fost repartizat în vederea analizării ca urmare a aprobării cererii de tratare cu prioritate în luna mai 2011. În prezent sunt analizate dosarele pentru care s-au aprobat cererile de tratare cu prioritate în luna iulie 2008. Estimăm ca acest dosar va fi analizat peste aproximativ 12 luni.

 

 • Referitor la solicitarea doamnei Papp Eva, menționăm faptul că nu au fost comunicate datele necesare identificării dosarului. Pentru a da curs solicitării sunt necesare informații suplimentare referitoare la actul normativ în temeiul căruia dosarul de despăgubire a fost constituit.

 

 • Dosarul nr. 22129/CC, având ca titulari pe doamnele Bocra Sonia, Munteanu Ileana, Lupu Maria, a fost repartizat în lucru, în mod aleatoriu, în luna mai 2008. În acest moment se lucrează dosarele selectate în mod aleatoriu în anul 2006 (aproximativ 1400 de dosare din care au fost analizate până în prezent 1200 de dosare ). Estimăm că acest dosar va fi analizat peste aproximativ 7 luni.

 

 • Dosarul nr. 1178/CC, având ca titular pe doamna Bodoni Eva, a fost repartizat în lucru ca urmare a aprobării cererii de tratare cu prioritate în luna aprilie 2008. Ca urmare a analizării dosarului s-a constatat necesitatea completării acestuia cu înscrisuri suplimentare care vor fi solicitate, în cursul primei săptămâni a lunii noiembrie, atât petentei cât și autorităților învestite cu soluționarea cererii.

 

 • Referitor la solicitarea doamnei Mălan Cornelia menționăm faptul că nu au fost comunicate datele necesare identificării dosarului. Pentru a da curs solicitării sunt necesare informații suplimentare referitoare la actul normativ în temeiul căruia dosarul de despăgubire a fost constituit.

 

 • Referitor la solicitarea doamnei Vereş Clara, menționăm faptul că în evidențele A.N.R.P. figurează mai multe dosare înaintate instituției noastre de Primăria municipiului Oradea, însă niciunul nu corespunde numărului de dispoziţie menţionat de petentă.  

 

 • Dosarul nr. 22279/CC, având ca titulari pe doamnele Velicu Doina Aurelia și Vigu Zoe Alexandrina, a fost repartizat în lucru ca urmare a aprobării cererii de tratare cu prioritate în luna iulie 2008. Ca urmare a analizării dosarului s-a constatat necesitatea completării acestuia cu înscrisuri suplimentare care urmează a fi solicitate, în prima săptămână a lunii noiembrie, atât petenților cât și entității notificate cu soluționarea cererii.

 

 • Dosarul nr. 28026/CC, având ca titulari pe doamnele Incze Iuliana Ana, Curt Katalin Eva, Somogyi Ileana Maria, Ivan Floare, nu a fost repartizat personalului de specialitate al A.N.R.P, în vederea analizării.

 

 • Dosarul nr. 9595/CC, având ca titulari pe doamnele Iova Georgeta și Popovici Rodica, nu a fost repartizat personalului de specialitate al A.N.R.P, în vederea analizării.

 

 • Dosarul nr. 46836/CC, având ca titulari pe doamnele Incze Iuliana Ana, Curt Katalin Eva, Somogyi Ileana Maria, Ivan Floarea, nu a fost repartizat personalului de specialitate al A.N.R.P, în vederea analizării.

 

 • Dosarul nr. 22227/CC, având ca titulari pe domnii Kovacs Iosif, Incze Istvan Andras, Costa Katalin-Etelka, Kovats Ghizela, nu a fost repartizat personalului de specialitate al A.N.R.P, în vederea analizării.

 

 • Dosarul nr. 30988/CC, având ca titulari pe domnii Buda Mihai și Moza Cristina, nu a fost repartizat personalului de specialitate al A.N.R.P, în vederea analizării.

 

 • Dosarul nr. 29636/CC, având ca titulari pe doamnele Bocra Sania, Munteanu Ileana, Lupu Maria nu a fost repartizat personalului de specialitate al A.N.R.P, în vederea analizării.

 

 • Dosarul nr. 34594/CC, având ca titular pe domnii Bereczkyi Laszlone și Borbely Ludovic, nu a fost repartizat personalului de specialitate al A.N.R.P, în vederea analizării.

 

 • Dosarul nr. 22175/CC, având ca titular pe doamna Orelt Iuliana Maria, nu a fost repartizat personalului de specialitate al A.N.R.P, în vederea analizării.

 

 • Dosarul nr. 22245/CC, având ca titular pe doamna Kerezsi Geza, nu a fost repartizat personalului de specialitate al A.N.R.P, în vederea analizării

 

 • Dosarul nr. 8021/CC, având ca titular pe domnul Oşvat Constantin Mihai, nu a fost repartizat personalului de specialitate al A.N.R.P, în vederea analizării.

 

 • Dosarul nr. 28024/CC, având ca titulari pe domnii Petca Elena și Petca Ioan Romeo, nu a fost repartizat personalului de specialitate al A.N.R.P, în vederea analizării.

 

 • Dosarul nr. 36033/CC, având ca titular pe doamna Bailef Maria, nu a fost repartizat personalului de specialitate al A.N.R.P, în vederea analizării.

 

 Cu privire la dosarele despre care s-a menționat faptul că nu au fost repartizate în vederea analizării”, vă aducem la cunoștință că acestea vor fi repartizate cu respectarea principiului ordinii de înregistrare, după soluționarea celor aproximativ 12.000 de dosare repartizate în lucru înainte de anul 2013 (din care au fost analizate până în prezent aproximativ 4.000 de dosare).

 Dosarele repartizate în lucru aparțin următoarelor categorii :

> Dosare repartizate în lucru, în anul 2008, de la numărul 1 - 6200 și de la numărul 37.500 - 42.999;

> Dosare repartizate în lucru, în perioada 2006 - 2011, ca urmare a aprobării cererilor de tratare cu prioritate;

> Dosare repartizate în lucru, în mod aleatoriu, în perioada 2006 - 2008.

 

 • Dosarul având ca titular pe doamna Stancu Angela a fost constituit în temeiul Legii nr.290/2003. Plata despăgubirilor pentru titularii de dosare constituite în baza Legii nr. 9/1998 şi Legii nr 290/2003 face obiectul unui proiect de lege care urmează să intre în vigoare în perioada următoare. Plăţile se vor relua începând cu anul 2015 și se vor efectua în cinci tranșe anuale egale, după actualizarea, de către   A.N.R.P., cu indicele de creștere a prețurilor de consum, a sumei aferente perioadei cuprinse între momentul emiterii hotărârilor comisiilor județene și 31 decembrie 2014 ( în cazul de față perioada februarie 2007 - decembrie 2014).