Atentie!
Acest site foloseşte cookies! Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Conditii de utilizare

Astazi3665
Ieri3894
Saptamana curenta11158
Luna curenta52909
Total4217287

in momentul acesta sunt 64 vizitatori si nici un membru online


Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Întâlniri ale conducerii A.N.R.P. cu reprezentanţi ai instituţiilor implicate în aplicarea Legii nr.165/2013

Conducerea Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor a participat în luna mai la o serie de întâlniri cu reprezentanţi ai autorităţilor centrale şi locale implicate în procesul de inventariere a terenurilor prevăzut de Legea nr. 165/2013.

În data de 13 mai 2014, doamna Claudiţa Selavărdeanu şi domnul Alexandru Niculae, vicepreşedinţi ai Autorităţii, s-au întâlnit cu viceprimarul Municipiului Bucureşti, domnul Dan Darabont, cu doamna subprefect Mariana Câmpurean şi cu membrii Comisiei Municipiului Bucureşti de inventariere a terenurilor. Autorităţile locale din Capitală au evaluat stadiul aplicării Legii nr. 165/2013 şi au stabilit măsuri pentru ca procesul de inventariere a terenurilor să se încheie în termenul prevăzut de lege.

În data de 28 mai, cei doi vicepreşedinţi au discutat, la sediul Centrului Naţional de Cartografie, cu reprezentanţi ai oficiilor de cadastru din ţară şi ai Romsilva despre inventarierea terenurilor la nivel naţional. Specialiştii celor trei instituţii s-au pus de acord asupra modului în care suprafeţele forestiere vor fi evidenţiate cu ocazia inventarierii.

Stadiul aplicării noii legi a restituirilor de către autorităţile locale va figura şi printre temele şedinţei Comitetului interministerial pentru monitorizarea şi sprijinirea punerii în aplicare a Legii nr. 165/2013, convocat pentru data de 2 iunie 2014.