Atentie!
Acest site foloseşte cookies! Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Conditii de utilizare

Astazi3373
Ieri1690
Saptamana curenta3373
Luna curenta45124
Total4209502

in momentul acesta sunt 44 vizitatori si nici un membru online


Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Un milion de euro se va întoarce în conturile A.N.R.P.

COMUNICAT DE PRESĂ - 6 DECEMBRIE 2013


    Un milion de euro se va întoarce în contul Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor după ce Judecătoria sectorului 2 a dat câştig de cauză A.N.R.P., admiţând cererea de anulare a executării silite, într-un dosar constituit de Biroul Executorului Judecătoresc „Dumitrache şi Dumitrache” în numele unei persoane îndreptăţite potrivit Legii nr. 10/2001.
    Poprirea conturilor A.N.R.P. fusese încuviinţată de Judecătoria sectorului 2, în baza unei sentinţe care obliga Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor numai la emiterea decizia de despăgubire, fără să stabilească vreo obligaţie în sarcina  A.N.R.P.
    Sentinţa favorabilă Autorităţii este executorie, drept pentru care A.N.R.P. a solicitat executorului să renunţe la demersul de a o executa silit şi să ridice poprirea.
    A.N.R.P. are pe rolul instanţelor judecătoreşti numeroase alte cauze similare în care a contestat procedura executării silite.
    Cu această ocazie, Autoritatea atenţionează din nou persoanele îndreptăţite la despăgubiri să nu se lase amăgite de „specialişti” în recuperarea creanţelor şi să aştepte rezolvarea problemelor pe cale administrativă, conform prevederilor Legii nr. 165/2013.