Atentie!
Acest site foloseşte cookies! Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Conditii de utilizare

Astazi1614
Ieri3156
Saptamana curenta4770
Luna curenta68096
Total4232474

in momentul acesta sunt 123 vizitatori si nici un membru online


Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Anunt privind înfiintarea Comitetului Interministerial pentru monitorizarea si sprijinirea punerii în aplicare a Legii nr. 165/2013

    Prin decizia Primului-Ministru al României nr. 469, publicată în Monitorul Oficial în data de 21 noiembrie 2013, a fost înfiinţat Comitetul Interministerial pentru monitorizarea şi sprijinirea punerii în aplicare a Legii nr. 165/2013 privind măsurile pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist în România.

    Comitetul este alcătuit din reprezentanţi, la nivel de secretari de stat, ai următoarelor instituţii publice: Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Finanţelor Publice, Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice, Cancelaria Primului-Ministru, Secretariatul General al Guvernului, Ministerul Justiţiei, Agenţia Domeniilor Statului, Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară.

    Potrivit deciziei primului-ministru, Comitetul are ca obiectiv principal monitorizarea şi sprijinirea aplicării Legii nr. 165/2013, astfel încât, în situaţia apariţiei unor disfuncţionalităţi sau întârzieri să propună cu celeritate toate măsurile necesare pentru corectarea acestora. Comitetul se va întruni în şedinţe periodice, cel puţin o dată la două luni sau în şedinţe extraordinare, ori de câte ori este necesar.

     Prima şedinţă a Comitetului interministerial va avea loc în data de 28.11.2013.