Atentie!
Acest site foloseşte cookies! Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Conditii de utilizare

Astazi1286
Ieri3156
Saptamana curenta4442
Luna curenta67768
Total4232146

in momentul acesta sunt 37 vizitatori si nici un membru online


Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Poprirea de 40 de milioane euro asupra conturilor A.N.R.P., prezentată de premierul Ponta – abandonată de executorul judecătoresc

COMUNICAT DE PRESĂ  26 Septembrie 2013

           În cazul scandalos al popririi de 40 de milioane euro (180.400.736 de lei), prezentat opiniei publice de premierul Victor Ponta după vizita efectuată la sediul Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor în data de 19 iulie 2013, lucrurile au luat turnura legală, după ce executorul a anunţat Trezoreria Municipiului Bucureşti că renunţă la măsura executării silite asupra conturilor A.N.R.P.

            Poprirea fusese încuviinţată de Judecătoria sectorului 3, în baza unei sentinţe care nu era definitivă şi irevocabilă şi nu obliga statul român la plata sumei pretinsă ca despăgubire pentru un teren de 48 de hectare în municipiul Constanţa.

            În acest moment, A.N.R.P. are pe rolul instanţelor judecătoreşti numeroase alte cauze similare în care a contestat procedura executării silite.

            Cu această ocazie, Autoritatea atenţionează din nou persoanele îndreptăţite la despăgubiri să nu se lase amăgite de „specialişti” în recuperarea creanţelor şi să aştepte rezolvarea problemelor pe cale administrativă, conform prevederilor Legii nr. 165/2013.