Atentie!
Acest site foloseşte cookies! Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Conditii de utilizare

Astazi3674
Ieri3894
Saptamana curenta11167
Luna curenta52918
Total4217296

in momentul acesta sunt 68 vizitatori si nici un membru online


Kubik-Rubik Joomla! Extensions

25 iulie 2005

Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor vă informează că vineri, 7 iulie 2006, a fost emisă decizia de restituire în natură a Liceului Teoretic Brukenthal din municipiul Sibiu, strada Huet nr.5, către Consistoriul Superior al Bisericii Evanghelice C.A. din România.

Decizia luată de către ANRP face parte dintr-o serie de hotărâri prin care s-au mai restituit Consistoriului Superior al Bisericii Evanghelice C.A. din România Muzeul Naţional Brukenthal şi Sediul Direcţiei Judeţene Sibiu al Arhivelor Naţionale.

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Retrocedarea Proprietăţilor, d-na Ingrid ZAAROUR, a înmânat duminică, la Sibiu, deciziile reprezentanţilor Bisericii Evanghelice C.A. din România.

Activitatea noastră se înscrie în programul de guvernare care şi-a propus, încă de acum doi ani, g arantarea şi dezvoltarea proprietăţii private, restituirea integrală a proprietăţilor abuziv confiscate de regimul comunist şi tratamentul egal al proprietăţii, indifferent de rangul, cetăţenia sau statutul social al celor care îşi revendică imobilele care le-au aparţinut de drept.