Atentie!
Acest site foloseşte cookies! Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Conditii de utilizare

Astazi1592
Ieri3156
Saptamana curenta4748
Luna curenta68074
Total4232452

in momentul acesta sunt 87 vizitatori si nici un membru online


Kubik-Rubik Joomla! Extensions

29 august 2011

Conducerea ANRP şi-a manifestat intreaga disponibilitate de a pune la dispoziţia reprezentanţilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie toate documentele şi informaţiile necesare bunei desfăşurări a anchetei in cazul vicepreședintelui Remus Virgil Baciu

Astăzi, 29 august 2011, reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP) au fost înştiinţaţi oficial cu privire la activitatea de urmărire penală desfăşurată de Direcţia Naţională Anticorupţie în situaţia vicepreşedintelui instituţiei, Remus Virgil Baciu.


Remus Virgil Baciu a fost numit în funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor în data de 23.05.2005 prin Decizia nr. 352/2005 a prim-ministrului Călin Popescu-Tăriceanu.


În sensul bunei colaborări interinstituţionale şi a elucidării situaţiei în cauză, conducerea ANRP şi-a manifestat disponibilitatea de a pune la dispoziţia reprezentanţilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie toate documentele şi informaţiile necesare bunei desfăşurări a anchetei.


Conducerea ANRP apreciază comunicatul de presă emis, astăzi, de Direcţia Naţională Anticorupţie ca dovada de necontestat a funcţionării normale a instituţiilor publice într-un stat de drept şi va continua politica de transparenţă şi bună comunicare cu mass-media şi cu toate autorităţile interesate de soluţionarea legală a acestui caz.

 

Biroul de presă al A.N.R.P.
29 august 2011