Atentie!
Acest site foloseşte cookies! Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Conditii de utilizare

Astazi3537
Ieri3894
Saptamana curenta11030
Luna curenta52781
Total4217159

in momentul acesta sunt 228 vizitatori si nici un membru online


Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Informare privind şedinţa C.N.C.I. din 10 octombrie 2013

92 de dosare analizate: 5 decizii de compensare prin puncte, 10 titluri de despăgubire în numerar

   În şedinţa din data de 10 octombrie, Comisia Naţională pentru Compensarea Imobilelor a analizat 92 de dosare, constituite în baza Legii nr. 10/2001. S-a hotărât emiterea a cinci decizii de compensare prin puncte în dosare în care existau hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile prin care Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor fusese obligată să emită decizia de despăgubire.

   De asemenea, Comisia Naţională a continuat discuţiile asupra unor dosare aprobate în şedinţe anterioare ale Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor (C.C.S.D.) şi pentru care nu s-a emis până în prezent titlul de despăgubire. În consecinţă, Comisia Naţională a luat act că trebuie emise 10 titluri de despăgubire în numerar.

   Lista dosarelor pentru care s-au acordat decizii de compensare sau titluri de despăgubire este disponibilă pe site-ul A.N.R.P.

   De asemenea, Comisia a decis ca patru dosare să fie analizate potrivit prevederilor noii legi a restituirilor, Legea nr. 165/2013. În alte 73 de dosare constituite în baza Legii nr. 10/2001, Comisia Naţională a considerat necesar să fie solicitate documente clarificatoare persoanelor îndreptăţite şi autorităţilor competente.