Atentie!
Acest site foloseşte cookies! Navigând în continuare vă exprimaţi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Conditii de utilizare

Astazi3647
Ieri3894
Saptamana curenta11140
Luna curenta52891
Total4217269

in momentul acesta sunt 80 vizitatori si nici un membru online


Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Informare privind şedinţa C.N.C.I. din 3 octombrie 2013

185 de dosare analizate: şapte decizii de compensare prin puncte, 15 titluri de despăgubire în numerar


    În şedinţa din data de 3 octombrie, Comisia Naţională pentru Compensarea Imobilelor a analizat 185 de dosare, constituite în baza Legii nr. 10/2001 şi în baza legilor fondului funciar. S-a hotărât emiterea a şapte decizii de compensare prin puncte, atât în dosare în care existau hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile prin care Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor fusese obligată să emită decizia de despăgubire, cât şi în dosare analizate în funcţie de data înregistrării lor la A.N.R.P.

    De asemenea, Comisia Naţională a continuat discuţiile asupra unor dosare aprobate în şedinţe anterioare ale Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor (C.C.S.D.) şi pentru care nu s-a emis până în prezent titlul de despăgubire. În consecinţă, Comisia Naţională a luat act că trebuie emise 15 titluri de despăgubire în numerar.

    Lista dosarelor pentru care s-au acordat decizii de compensare sau titluri de despăgubire este disponibilă pe site-ul A.N.R.P.  În alte 157 de dosare constituite în baza Legii nr. 10/2001, Comisia Naţională a considerat necesar să fie solicitate documente clarificatoare persoanelor îndreptăţite şi autorităţilor competente. Comisia a mai decis ca trei dosare să fie analizate potrivit prevederilor noii legi a restituirilor, Legea nr. 165/2013, şi a constatat că alte trei dosare au rămas fără obiect.